Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,678.99 EUR
Ag
20.28 EUR
Pt
954.05 EUR
Au
1,678.99 EUR
Ag
20.28 EUR
Pt
954.05 EUR

American Eagle Investment Coin: Review, Verschijning Geschiedenis, Interessante feiten en foto's

De Amerikaanse Eagle investeringsmunt is een doel voor een winstgevende investering van geld. Na verloop van tijd is het populairder geworden, de kosten stijgen. De denominatie van het geldteken is $50, maar de werkelijke prijs is veel hoger. Daarom trekt de munt beginners en ervaren beleggers aan - iedereen die lang geld wil investeren.

"Amerikaanse adelaar"

"Amerikaanse adelaar"

Algemene informatie

De eerste "American Eagle" werd uitgebracht in 1986. Vandaag komt de munt in verschillende varianten: 1/10, 1/4, 1/2 en een ounce. Het bedrag van het goud in het is gegarandeerd door de Amerikaanse overheid, de wet van 1985 op het gewicht van gouden munten. Dezelfde wet bepaalt dat alle bankbiljetten van lokaal goud moeten worden gemaakt.

De voorgestelde investeringsmunt is een van de meest populaire wereldwijd. Haar monster is 91,67%, overeenkomend met 22 karaat. Koper (5,33%) en zilver (3%) worden gebruikt als hulpelementen. Alle munten zijn een legaal betaalmiddel in de Verenigde Staten. Door de geschiedenis heen zijn hun ontwerpen hetzelfde gebleven. De Amerikaanse overheid zorgt ervoor dat elke instantie voldoet aan hoge technologische kenmerken en de liquiditeit van munten behoudt.

De voorgestelde munt wordt jaarlijks geslagen. In de regel is de circulatie ervan 1 miljoen. Er zijn echter beperkte series. In 1993, 1994-1996, 200 werden bijvoorbeeld duizend munten uitgegeven, en in 2001 en 2007 - 140 duizend. Om de veiligheid te verbeteren, hebben alle bankbiljetten speciale bescherming. Allereerst manifesteert het zich in de hoge kwaliteit van het tekenen van een beeld dat bijna onmogelijk te vervalsen is.

Beschrijving van de munt

Op de omslag van de voorgestelde munt staat een beeld van de vrijheid van Augustus Saint-Gaudin. Ze heeft een brandende fakkel in de ene hand en een olijftak in de andere, een symbool van vrede. Het beeld zelf is gelegen tegen de achtergrond van een gestileerde zon, en langs de rand zijn sterren. Aan de top staat Liberty, wat vertaalt naar "vrijheid".

Op de achterkant van het kassa staat een mannelijke adelaar die in een nest zit. In zijn pootjes houdt hij ook een olijftak. De vrouwelijke adelaar, samen met de kuikens, zit in het nest. Het beeld zelf vertegenwoordigt de familiewaarden en tradities van Amerikaanse families. Ook op het teken staat het opschrift E pluribus unum - "Of many - one" (lat.) En het opschrift 1 oz, wat één troy ounce betekent. Fine Gold wijst op puur goud. Rechts staat de inscriptie In God We Trust ("In God We Geloven"). Van boven is de inscriptie United States of America (Verenigde Staten van Amerika) geplaatst.

"American Eagle" werd uitgebracht in 1986 en kreeg meteen populariteit. Vanaf het allereerste begin was het het officiële betaalmiddel van het land. Munten in denominaties van 5, 10, 25 en 50 dollar worden gepubliceerd. Deze figuren zijn puur symbolisch. De echte waarde van munten is veel groter. Het wordt bepaald door de steekproef, evenals de dagelijkse groothandelsprijs van goud op grondstoffenbeurzen.

"Amerikaanse adelaar"

Gezichtswaarde

Troy-gewicht

Testen

Goudgehalte 

Totaal gewicht

BTW-HEFFING

5$

1/10 ounce

0,9167

3,110 g

3,39 g

0%

10$

¼-ounces

0,9167

7,775 g

8,48 g

0%

25$

½-ounces

0,9167

15,552 g

16,97 g

0%

50$

1 ounce

0,9167

31,103 g

33,93 g

0%

De Amerikaanse munt biedt twee variaties van de "American Golden Eagle". De eerste munten komen als Brilliant Uncirculated, die ook wel non-wear wordt genoemd. Ze worden vrijgelaten in de staat Philadelphia. Collectible specimens die worden geproduceerd op West Point worden ook gepubliceerd. Deze bankbiljetten boven het jaar van uitgang hebben een muntteken (W).

Kopen bij Kalita. goud

Een gouden beleggingsmunt is een goede investering van gratis fondsen. In tegenstelling tot voorraden en andere manieren van investeren, is het betrouwbaarder en stabieler. De waarde ervan groeit langzaam maar met vertrouwen, waardoor je geen geld verliest, maar het verhoogt. De belangrijkste voorwaarde voor de daaropvolgende verkoop van de munt is de hoge kwaliteit, evenals de veiligheid van het geval waarin het zich bevindt.

Beleggingsmunten kunnen voor jezelf of als cadeau worden gekocht. Het originele high-sample product zal iedereen aanspreken zonder uitzondering. In de toekomst kan het winstgevend worden doorverkocht of als onderdeel van de collectie worden bewaard.

In onze online winkel vindt u originele gouden munten. Ze worden allemaal gepresenteerd in uitstekende kwaliteit en hebben speciale capsules die hen beschermen tegen externe invloed. U kunt ze kopen in een paar klikken. U kunt aanvullende informatie aanvragen per post mail@kalita.gold of via het communicatieformulier op de site. Onze experts zullen extra informatie, helpen u kiezen voor een gouden munt die voldoet aan uw doelen.  

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.