Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,695.18 EUR
Ag
19.46 EUR
Pt
885.32 EUR
Au
1,695.18 EUR
Ag
19.46 EUR
Pt
885.32 EUR

Lidwoord

aug 29, 2022 Collectible munten zijn een succesvolle vondst die aanzienlijke winst kan brengen aan de eigenaar of zijn ogen te verrukken voor jaren. Maar hoe vind en herken je monetaire eenheden die echt aandacht verdienen en waarvoor verzamelaars een aanzienlijk bedrag kunnen bieden? Wij zullen u in dit artikel vertellen.

jun 13, 2022 Verzamelbare zilveren munten winnen aan populariteit. In vergelijking met goud zijn ze betaalbaarder. Tegelijkertijd zijn ze qua schoonheid en waarde niet veel minder dan de "oudere broeders".

mrt 29, 2022 Het investeren van geld in edele metalen trekt nieuwkomers en ervaren investeerders aan. Historisch gezien heeft goud veel vertrouwen onder de bevolking gehad. Waarom is dit zo? Hoe te investeren in goud? De belangrijkste methoden voor het kopen en verkopen van edelmetaal zijn in dit artikel.

mrt 29, 2022 Munten worden vaak gezien als een manier om te besparen en kapitaal te verhogen. Maar welke producten zijn beter te kiezen? Geld van edele metalen is verdeeld in investeringen en numismatisch. Deze laatste omvatten herdenkingswerk, verzamelobject, jubileum, enz.

jan 13, 2022 Munten van het Duitse Rijk trekken veel verzamelaars. Het is juister om te zeggen dat het verzamelen van Duitse oude munten een aparte tak in numismatica is.

jan 13, 2022 Hoe de authenticiteit van beleggingsmunten te bepalen? Een dergelijke vraag betreft iedereen die van plan is om een geldteken te kopen, vooral als het voor het eerst. Inderdaad, hoe zul je ervan overtuigd zijn dat je het origineel voor je hebt, en niet een hoogwaardig exemplaar?

jan 13, 2022 De Amerikaanse Eagle investeringsmunt is een doel voor een winstgevende investering van geld. Na verloop van tijd is het populairder geworden, de kosten stijgen.

jan 13, 2022 Gouden beleggingsmunt "Groot-Brittannië" (Saveren) - de keuze van ervaren en beginnende beleggers...

okt 27, 2021

Een manier om geld te investeren is om beleggingsmunten te kopen. Na verloop van tijd, bankbiljetten worden duurder, en hun verkoop kunt u winst te maken. Hier rijst echter de vraag: welke munt te kiezen? Beschouw in dit artikel een van de beroemde bankbiljetten - de Wenen Filharmonicus. Deze munt is uitgegeven in goud en zilver. Beide opties zijn populair onder beleggers, omdat ze zijn gemaakt…


okt 27, 2021

Krugerrand is een gouden investeringsmunt uitgegeven door Zuid-Afrika. Het uiterlijk is verbonden met het idee dat alle mensen toegang krijgen tot goud, in staat zijn om de eigenaar te worden. Vandaag de dag is deze munt nog steeds in vraag onder beleggers en verzamelaars. Ze is geïnteresseerd, ze wordt actief gekocht en verkocht, wil winst maken. In dit artikel zullen we in meer…


Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.