Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,746.92 EUR
Ag
20.87 EUR
Pt
909.11 EUR
Au
1,746.92 EUR
Ag
20.87 EUR
Pt
909.11 EUR

Lidwoord

dec 15, 2022 Het thema van collectible munten is interessant voor velen. In dit artikel zullen we kijken naar de bankbiljetten van het eiland NIUE. Dit gebied is een echte schat voor de numismatische gemeenschap. NIUE gebruikt de Nieuw-Zeelandse dollar als munteenheid. Tegelijkertijd namen ze de productie van collectible munten relatief recent, maar zeer succesvol. Tegenwoordig zijn hun munten in vraag onder verzamelaars. En de verscheidenheid aan onderwerpen is zo groot dat iedereen kan vinden waar ze in geïnteresseerd zijn.

nov 25, 2022

Bimetallische munten zijn een gewild verzamelobject en minder vaak geïnvesteerd. Ze worden geproduceerd in Canada, Europa, Frankrijk, Groot-Brittannië en andere landen. Het centrale deel van dergelijke munten wordt een schijf of insert genoemd, en het omliggende deel wordt een ring genoemd. Veel exemplaren zijn gemaakt van een combinatie van basismaterialen, maar er zijn ook die van belang kunnen…


okt 12, 2022

Iedereen op aarde streeft ernaar zijn rijkdom te vergroten. Iemand investeert in vastgoed, iemand in grond. Samen met dit, zijn er andere manieren om te investeren, zoals het kopen van bullion of beleggingsmunten. Dus wat is de manier om te kiezen?

Beschouw dit artikel eens. Laten we het beleggen in bullion en beleggingsmunten vergelijken, rekening houden met de voordelen en mogelijke risico's.

Waarom…


aug 29, 2022 Collectible munten zijn een succesvolle vondst die aanzienlijke winst kan brengen aan de eigenaar of zijn ogen te verrukken voor jaren. Maar hoe vind en herken je monetaire eenheden die echt aandacht verdienen en waarvoor verzamelaars een aanzienlijk bedrag kunnen bieden? Wij zullen u in dit artikel vertellen.

jun 13, 2022 Verzamelbare zilveren munten winnen aan populariteit. In vergelijking met goud zijn ze betaalbaarder. Tegelijkertijd zijn ze qua schoonheid en waarde niet veel minder dan de "oudere broeders".

mrt 29, 2022 Het investeren van geld in edele metalen trekt nieuwkomers en ervaren investeerders aan. Historisch gezien heeft goud veel vertrouwen onder de bevolking gehad. Waarom is dit zo? Hoe te investeren in goud? De belangrijkste methoden voor het kopen en verkopen van edelmetaal zijn in dit artikel.

mrt 29, 2022 Munten worden vaak gezien als een manier om te besparen en kapitaal te verhogen. Maar welke producten zijn beter te kiezen? Geld van edele metalen is verdeeld in investeringen en numismatisch. Deze laatste omvatten herdenkingswerk, verzamelobject, jubileum, enz.

jan 13, 2022 Munten van het Duitse Rijk trekken veel verzamelaars. Het is juister om te zeggen dat het verzamelen van Duitse oude munten een aparte tak in numismatica is.

jan 13, 2022 Hoe de authenticiteit van beleggingsmunten te bepalen? Een dergelijke vraag betreft iedereen die van plan is om een geldteken te kopen, vooral als het voor het eerst. Inderdaad, hoe zul je ervan overtuigd zijn dat je het origineel voor je hebt, en niet een hoogwaardig exemplaar?

jan 13, 2022 De Amerikaanse Eagle investeringsmunt is een doel voor een winstgevende investering van geld. Na verloop van tijd is het populairder geworden, de kosten stijgen.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.