Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
XAU
$1,860.10 USD
XAG
$21.99 USD
XPT
$954.50 USD
XAU
$1,860.101,860.10
XAG
$21.9921.99
XPT
$954.50954.50
Au
$1,860.10 USD
Ag
$21.99 USD
Pt
$954.50 USD

Gouden investeringsmunt "Krugerrand" - beoordeling, geschiedenis van verschijning, interessante feiten

Krugerrand is een gouden investeringsmunt uitgegeven door Zuid-Afrika. Het uiterlijk is verbonden met het idee dat alle mensen toegang krijgen tot goud, in staat zijn om de eigenaar te worden. Vandaag de dag is deze munt nog steeds in vraag onder beleggers en verzamelaars. Ze is geïnteresseerd, ze wordt actief gekocht en verkocht, wil winst maken. In dit artikel zullen we in meer detail begrijpen wat deze munt is, rekening houden met de belangrijkste kenmerken.

Een beetje geschiedenis

Krugerrand werd voor het eerst uitgebracht in 1967 in de Zuid-Afrikaanse Muntfabriek. Dit was de eerste munt met 1 ounce goud. We voegen eraan toe dat het geldteken geen gezichtswaarde heeft, maar dit belet niet dat het een wettig betaalmiddel wordt.

Krugerrand is het eerste exemplaar, waarvan de kosten worden berekend op basis van de huidige prijs van goud. We voegen eraan toe dat de invoer van dit geldteken lange tijd verboden was. Dit was te wijten aan protesten in Zuid - Afrika veroorzaakt door een beleid van rassensegregatie. Dit moment van geschiedenis maakt het product nog populairder. Het verscheen alleen vrij in 1994.

MUNT "KRUGERRAND"

De naam van de munt is geassocieerd met de president, die aan de macht was op het moment van zijn vrijlating. "Krugerrand" is een combinatie van de naam van Paul Kruger, die de republiek leidde in de jaren 1980 en 1990, en de naam van de monetaire eenheid van Zuid-Afrika - rand.

Alle producten worden geslagen van hoogwaardig goud - 917. Koper onzuiverheden maken de producten duurzamer, bestand tegen slijtage. We voegen eraan toe dat tot 1980 een munt met één troy ounce werd gepubliceerd, en daarna andere opties werden uitgegeven - 1/2, 1/4, evenals 1/10 ounce. Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de release van de serie, zag het licht een zilveren geldbord uitgegeven als Proof, evenals in Premium UNC irculated. Zijn release maakte een splash. Zilver 999 monsters werden gekozen als basis. Het ontwerp van het geldteken valt volledig samen met andere kwesties.

Krugerrand is een duurzame munt met een interessant verhaal. Voor de veiligheid wordt het in een speciale capsule geplaatst. In dergelijke verpakkingen kan het tientallen jaren bewaard worden, zonder zijn aantrekkelijkheid te verliezen.

Beschrijving

"Krugerrand" is een nogal herkenbaar geldteken. Zijn obverse toont de vijfde president van de Republiek Zuid-Afrika, de leider van de verzetsbeweging tegen de Britten. De inscriptie: "SUID AFRICA SOUTH AFRICA" werd in een cirkel geplaatst.

Op de achterkant van de gouden munt stond een antilope, een dier gevonden in de open savannen van Zuid-Afrika. Hierboven staat een inscriptie die de massa van het geldteken weerspiegelt. Ook op de obverse is het jaar van uitgifte van de munt en het gewicht van zuiver goud.

Het geldteken aangeboden aan uw aandacht wordt beschouwd als een van de meest succesvolle beleggingsmunten uitgegeven door Zuid-Afrika.

Aankoopvoordelen

Het voorgestelde product heeft vele voordelen. Het is bekend, in de vraag, en de kwaliteit is bewaard gebleven voor decennia. Beschouw de belangrijkste argumenten voor het kopen van dit geldteken:

• Liquiditeit. De voorgestelde munten zijn bekend over de hele wereld, actief verhandeld door beleggers, banken, dealers. Ze zijn in vraag en zijn onwaarschijnlijk om hun populariteit te verliezen in de komende decennia.

•  Vergelijkbaarheid met de prijs van edelmetaal. De waarde van de munt hangt af van de inhoud van puur goud erin en de huidige prijs.

• Status van wettig betaalmiddel in Zuid-Afrika.

• Hoogwaardige legering. Elk geldteken bevat 91,67% goud en 8,33% koper. Met deze verhouding blijft het monetaire merk waardevol, terwijl het zeer sterk is. Extra bescherming wordt geboden door een speciale capsule.

• Een goede optie om de beleggingsportefeuille te diversifiëren. Dit komt door de lage afhankelijkheid van het metaal van andere financiële activa.

Gouden beleggingsmunten zijn een betrouwbare, "werkende" manier om kapitaal te behouden en te verhogen. Hun kosten groeien langzaam maar vol vertrouwen. Het kopen en verkopen van een geldmerk is niet belastbaar, wat transacties eenvoudig maakt, zelfs voor degenen die ze niet eerder hebben ontmoet. We voegen eraan toe dat "Krugerrand" om welke reden dan ook een goed, origineel cadeau is. Het kan worden voorgesteld aan een leider, een geliefde, of een ander persoon. U kunt dit geldteken kopen bij onze online winkel. De authenticiteit van alle fondsen is gegarandeerd.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.