Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
XAU
$1,860.49 USD
XAG
$22.01 USD
XPT
$954.50 USD
XAU
$1,860.491,860.49
XAG
$22.0122.01
XPT
$954.50954.50
Au
$1,860.49 USD
Ag
$22.01 USD
Pt
$954.50 USD

Gold Investment Coin Britain (Sauveren) - overzicht, geschiedenis van verschijning, interessante feiten

Gouden beleggingsmunt "Groot-Brittannië" (Saveren) - de keuze van ervaren en beginnende beleggers. Dit kasmerk is een officieel betaalmiddel en de aankoop ervan is vrij van BTW en vermogenswinstbelasting (CGT) voor Britse kopers. Dit maakt de munt een nog betere investering, een investering met wat bekend staat als een lage mark-up.

Algemene informatie

"Soverens" zijn een van de beroemdste munten ter wereld. In het Verenigd Koninkrijk bezitten zij de status van officieel betaalmiddel. Door de geschiedenis heen hebben ze aandacht kunnen houden en geen interesse verloren van verzamelaars, maar ook van beleggers. Ze kopen is een goede aanvulling op elke bestaande portefeuille. De naam van de "Soeverein" is een afbeelding van de koning op de troon met de nodige eigenschappen van macht. Voor ons is Soveren echter meer bekend geworden. Van 1817 tot heden wordt de munt geslagen uit 22-karaats goud van 917 monsters. Een kleine onzuiverheid in de vorm van koper maakt de legering beter bestand tegen krassen en andere schade.

Hij verwierf de status van een investering "Soveren" in 1957. Sindsdien, het begon te worden vrijgegeven voor investeerders en verzamelaars. In zijn hele geschiedenis heeft het een onberispelijke reputatie ontwikkeld. Elk jaar groeit zijn waarde. Dit betekent dat het nu tijd is om hun collectie met hen aan te vullen. In onze catalogus op de KALITA.GOLD website, vindt u een stuk met "Britannia" - een jong meisje dat Groot-Brittannië sinds het Romeinse Rijk gepersonifieerd en symboliseert de integriteit van de Britse Eilanden.

Het beeld van Groot-Brittannië

De Britannia gouden munt heeft sinds 1987 geen populariteit meer verloren. Het idee van ​ ​ het creëren ervan is heel interessant. De Britse schatkist stelde een doel van het creëren van een geldteken dat niet minderwaardig in populariteit zou zijn voor de Maple Leaf van Canada en de Amerikaanse adelaar. Een wedstrijd werd gehouden op de munt voor het beste ontwerp van de kassa. Van de meer dan 50 opties werd er een gekozen, geautoriseerd door Philip Nathan. Groot - Brittannië verscheen dus - een vrouwelijke figuur in kleding, met een wapen, een Poseidon - drietand en een Korinthische helm.

"Britannia" van 1987

"Britannia" van 1987

Dertig jaar lang is het ontwerp van "Groot-Brittannië" meerdere malen veranderd. De eerste optie werd geslagen van 1987 tot 1997. In 1997 zag een meisje met een wagen getekend door paarden het licht. Deze optie duurde tot 2009. Echter, de prestaties van het meisje zelf periodiek veranderd, zij het licht. Hij werd bijvoorbeeld afgebeeld op golven (2008) of met een vlag (2011). Dit alles beroofde haar niet van populariteit, maar maakte het interessanter voor verzamelaars en beleggers.

Het is de moeite waard toe te voegen dat op de omkering van het geldmerk is een portret van Elizabeth de Tweede. Tijdens de 65 jaar van de regering van de koningin werd het beeld slechts vijf keer veranderd.

Soorten munten

De gouden Britannia komt uit met een gewicht van 1/10, 1/4, 1/2 en een ounce. In 2013 werd een zilveren munt van één ounce aan de lijst toegevoegd. De eerste goudversies hadden 22 karaat goud (22 delen goud en 2 delen koper), hadden een 917 verdeling. In 2012 werd de samenstelling echter gewijzigd: in plaats van koper werd zilver gemengd, maar de steekproef van het kassa bleef hetzelfde.

In 2013 verscheen een bijgewerkte "Britain". De indicator van zuiver goud in het steeg tot 99,99%. De stukken, uitgebracht in 2017, bevatten één troy ounce van 24-karaat puur goud. De nieuwe versie van de munt, uitgebracht in 2021, heeft extra beveiligingsfuncties, waaronder een verborgen beeld, oppervlakte animatie, microtext en tint lijnen in de Philip Nathan icoon.

Suggesties "Kalita.Goud"

Goud "Groot-Brittannië" werd de eerste investeringsmunt in Europa. De afmetingen van de munt zijn 32,61 mm in diameter, evenals 2,70 mm in dikte. Op de hoekzijde van de cashinsigne staat een portret van Elizabeth de Tweede en een gezichtswaarde van £100. Omgekeerde siert Groot-Brittannië.

Online winkel "Kalita.Gold" biedt een brede selectie van gouden beleggingsmunten. Wij verkopen originele bankbiljetten. Voor leden van onze club zijn er speciale prijzen. U kunt meer informatie krijgen, evenals een bestelling plaatsen bij onze managers. Specialisten zullen aanvullende informatie verstrekken, vragen van belang aan u beantwoorden.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.