Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
XAU
$1,860.73 USD
XAG
$22.01 USD
XPT
$955.50 USD
XAU
$1,860.731,860.73
XAG
$22.0122.01
XPT
$955.50955.50
Au
$1,860.73 USD
Ag
$22.01 USD
Pt
$955.50 USD

Ghana munten, serie Ijstijd reuzen: review, geschiedenis van verschijning, interessante feiten

Ice Age Giants is een populaire serie beleggingsmunten. De release werd aangekondigd door de Duitse emittent van de Republiek Ghana, gevestigd in West-Afrika. Het thema van de serie waren de reuzen die in de ijstijd leefden.

Dergelijke bankbiljetten zijn een unieke gelegenheid om beelden te verzamelen van dieren die lang voor ons op Aarde leefden, en tegelijkertijd - om het kapitaal te verhogen.

De gezichtswaarde van elke cash badge is 500 Ghanese sedi's. In totaal bevat de serie 8 beleggingsmunten: 4 goud en 4 zilver met dezelfde afbeeldingen. U kunt ze kopen in onze online winkel.

Batch-beschrijving

De eerste munt uitgebracht als onderdeel van de serie is Woolly Mammoth. Voor de productie werden goud en zilver van de hoogste steekproef, met een gewicht van 1 ounce (31,1 g), gekozen. De diameter van de kassa was 38,6 mm. De kwaliteit van het slaan is "bewijs". De circulatie van het product is 1000 stuks.

Op de omkering van alle bankbiljetten van de serie staat het wapen van Ghana: een heraldisch schild ondersteund door twee arenden. Boven het wapen bevindt zich een vijfpuntige ster. Hieronder staat de inscriptie: FREEDOM AND JUSTICE, die vertaald wordt als "Vrijheid en gerechtigheid". Onder het symbool is er een regel waaronder u de naam van het land en de nominale waarde van het geldteken kunt overwegen.

Op de achterkant van het kassa staat een dier, iets naar rechts verschoven. In de online winkel zijn de volgende te koop: "Mammoth", "Cave Bear", "Irish Giant Moose", evenals "Saber-Toothed Cat".

Onze suggesties

Op de site vindt u gouden munten van de beschreven serie tegen betaalbare prijzen. Wij bieden:

Золотые монеты Гиганты Ледникового периода. Мамонт

Ice Age Giants gouden munten. Mammoet

"Ijstijdreuzen. Mammoet. "Het dier wordt gepresenteerd tegen de achtergrond van gletsjers. Het beest wordt gevangen op volle hoogte, en een beetje links van het, in de vorm van een halve cirkel, de naam van de serie is geplaatst: Giants Of Age.

Over de slagtanden van de mammoet ziet u de belangrijkste kenmerken van de munt: gewicht, monster. Bovenop de rand staan beelden van acht dieren die een collectie vormen. Onderaan de keerzijde staan informatie over het jaar van uitgifte van het geldteken en het nummer in omloop.

Золотые монеты Гиганты Ледникового периода. Пещерный медведь

Ice Age Giants gouden munten. Grottenbeer

"Ijstijdreuzen. Grottenbeer. "Op de hoekzijde van de munt ziet men het wapen van de Republiek. Het beeld is volledig hetzelfde als dat aanwezig is op andere munten in de serie.

De achterkant is voorzien van een brullende beer met grote klauwen en slagtanden. Het dier wordt afgebeeld tegen de achtergrond van zijn eigen grot tijdens de ijstijd.

Золотые монеты Гиганты Ледникового периода. Ирландский гигантский лось

Ice Age Giants gouden munten. Ierse reuzenelanden

"Ijstijdreuzen. De Ierse reuzeneland. "Op de achterkant van de munt staat een grote eland die in bossen leefde in wat nu Ierland is. Hij nam zijn plaats in de serie niet bij toeval - grote vertakte hoorns, hoge groei en een grote massa maakte hem een van de gevaarlijkste dieren van die tijd.

Золотые монеты Гиганты Ледникового периода. Саблезубая кошка

Ice Age Giants gouden munten. Sabeltandkat

"Ijstijdreuzen. Sabeltandkat. "Op de achterkant van het kassa staat een roofdier met twee hoektanden en een verspreide mond, met scherpe klauwen. De sabeltandkat wordt vastgelegd in een aanvallende sprong, wat het beeld realistischer maakt. Een dergelijke munt zal zeker niet worden genegeerd door numismatisten.

Hoe te kopen?

In ons bedrijf vindt u echte munten van de "Ice Age Giants" serie van de Republiek Ghana. Alle valutasymbolen gaan vergezeld van passende certificaten die hun originaliteit en kwaliteit bevestigen. Elk kassa is verpakt in een speciale capsule van duurzaam plastic.

Een dergelijke verpakking beschermt zilveren en gouden bankbiljetten tegen nadelige effecten en schade. De veiligheid ervan is een voorwaarde voor de verdere tenuitvoerlegging van de munt. Zonder het, een cashteken kan niet worden verkocht tegen een koopje prijs. Naast plastic verpakking wordt er een hoes aan de munt bevestigd, wat het een geweldig cadeau maakt.

U kunt meer informatie over goud en zilver beleggingsmunten, evenals plaats een bestelling van onze managers via het feedback formulier op onze website. Specialisten bieden extra informatie, berekenen de kosten van de bestelling met levering aan uw stad.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.