Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
XAU
$1,862.48 USD
XAG
$22.07 USD
XPT
$957.50 USD
XAU
$1,862.481,862.48
XAG
$22.0722.07
XPT
$957.50957.50
Au
$1,862.48 USD
Ag
$22.07 USD
Pt
$957.50 USD

Philharmonicer Investment Coin (Vienna Philharmonic): overzicht, geschiedenis van het uiterlijk, interessante feiten en foto

Een manier om geld te investeren is om beleggingsmunten te kopen. Na verloop van tijd, bankbiljetten worden duurder, en hun verkoop kunt u winst te maken. Hier rijst echter de vraag: welke munt te kiezen? Beschouw in dit artikel een van de beroemde bankbiljetten - de Wenen Filharmonicus. Deze munt is uitgegeven in goud en zilver. Beide opties zijn populair onder beleggers, omdat ze zijn gemaakt van materiaal van de hoogste standaard.

Een beetje geschiedenis

De munt werd uitgebracht in 1989 en werd meteen populair. Het is interessant dat dit het eerste monetaire teken is, waarvan de nominale waarde in euro is aangegeven. Aanvankelijk werden exemplaren in twee versies geproduceerd: een gewicht van 1 troy ounce en een kwart ounce. Beide opties kregen populariteit, en in 1991 verschenen andere monetaire eenheden: in 1/2 ounces en in 1/10 ounces.

Al meer dan 30 jaar bestaat, is de munt niet veranderd. Het ontwerp is volledig hetzelfde als dat van de eerste kwesties.

BELEGGINGSMUNT "PHILARMONICER"

Aan de voorkant van de munt staan verschillende muziekinstrumenten. Onder hen zijn harp, viool, contrabas en anderen. Boven de instrumenten, in de vorm van een boog, staat de naam van de munt. Op de achterkant staat een groot orgel in de hal van het Wenen Philharmonisch Orkest. Over het instrument in grote letters is geschreven Republik Österreich, die vertaalt als de Republiek Oostenrijk. Ook aan deze kant zijn de steekproef, het gewicht en het jaar van uitgifte van het geldmerk. Hieronder in de vorm van een halve cirkel is de gezichtswaarde van de munt. Thomas Pesendorfer werkte aan het ontwerp van de gepresenteerde munt.

Basisinformatie

 

De Wenen Philharmonicer is in vraag onder investeerders over de hele wereld. De positie van de munt in de wereldranglijst groeit voortdurend en er zijn verschillende redenen hiervoor:

• beleggingswaarde;

• interessant ontwerp met duidelijk getekende beelden;

• de hoogste goudnormen;

• de onberispelijke reputatie van de Centrale Bank van Oostenrijk;

• prestige.

Geld wordt om verschillende redenen in deze munt geïnvesteerd. Een van hen is het verlangen om winst te maken, en de andere is om de eigenaar van zo'n waardevol en interessant exemplaar te worden.

Tot 2002 werd de gepresenteerde munt in shilling genomineerd, maar vandaag wordt deze in euro's gepresenteerd. De waarde van het geldteken is direct afhankelijk van de waarde van goud op de metalen beurs in Londen.

Over normen

De Philharmoniker, of zoals de Philharmonic het ook noemt, is een kostbare gouden munt, een wettelijk betaalmiddel in Oostenrijk. De denominatie van het monetaire teken is 100 euro, maar de reële waarde is veel hoger. Vandaag de dag wordt het terecht beschouwd als een gewild financieel instrument gecreëerd om te besparen, kapitaal te verhogen.

De belangrijkste parameters van de gouden munt:

• gewicht - 1 ounce (31,1 gram);

• dikte - 2 mm;

• munt - UNC;

• diameter - 37 mm;

• het land van productie is Oostenrijk.

In 2004, ter gelegenheid van de 15e verjaardag van de Philharmoniker, presenteerde de Oostenrijkse Munt een munt van zuiver goud, en het gewicht van het geldmerk was 31.103 kg. Voor grote afmetingen kreeg hij de bijnaam "Big Phil" .De denominatie van het monetaire teken is 100 duizend euro. De diameter was 37 cm en de dikte was 2 cm.

In totaal werden 15 "Big Fillies" geboren. Hun aantal komt overeen met de 15e verjaardag van de uitgifte van het monetaire teken. Tot op heden zijn 14 munten verspreid onder particuliere verzamelaars, waarvan één in het museum van de Nationale Bank in Wenen.

In 2016 zag een platina investeringsmunt het licht. Het hoogste monster materiaal wordt gebruikt voor de release. Het ontwerp van het geldteken valt volledig samen met het ontwerp van de gouden en zilveren versies van de Wenen Philharmonic.

Hoe te kopen?

Online winkel "Kalita.Gold" biedt een brede selectie van beleggingsmunten. U vindt originele bankbiljetten van hoge kwaliteit. Foto's en beschrijvingen zijn aan hen allemaal gekoppeld. Voor een grotere conservering, worden ze gepresenteerd in plastic capsules die hen beschermen tegen verschillende schade, nadelige effecten van externe factoren.

In onze online winkel vindt u enkele van de beroemdste beleggingsmunten in Oostenrijk. U kunt meer informatie krijgen, evenals Philharmoniker kopen bij onze managers via het feedback formulier gepresenteerd op onze website.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.