Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
XAU
$1,860.67 USD
XAG
$22.00 USD
XPT
$955.00 USD
XAU
$1,860.671,860.67
XAG
$22.0022.00
XPT
$955.00955.00
Au
$1,860.67 USD
Ag
$22.00 USD
Pt
$955.00 USD

Goud en zilveren munt beleggingen

Te allen tijde probeerden mensen de geaccumuleerde fondsen te redden, en beter - om ze te verhogen. Een dergelijke optie is om geld te investeren in goud beleggingsmunten.

In dit artikel zullen we deze kwestie uitvoeriger behandelen, we zullen uitzoeken welke bankbiljetten geschikt zijn voor winstgevende investeringen om winst te maken in de toekomst.

Wat zijn de gouden munten?

Voordat u investeert, moet u weten dat er, naast beleggingsmunten, ook verzamelbare munten zijn. Het verschil tussen hen is dat deze laatste hoofdzakelijk worden verworven door verzamelaars, voor wie de zeldzaamheid en veiligheid van het geldmerk belangrijk zijn, en de zuiverheid en hoeveelheid metaal zijn van secundair belang.

Wat investeringen betreft, worden ze verworven met als doel gratis geld te investeren en winst te maken op basis van het verschil in aankoop en verkoop. Ze kunnen worden omschreven als een stuk edelmetaal van een bepaalde massa, gepresenteerd in de vorm van een munt. In de regel vertegenwoordigen ze geen numismatische waarde, en hun release is niet getimed voor memorabele data en belangrijke gebeurtenissen.

Voor- en nadelen

Om geld uit te geven aan bankbiljetten, is het noodzakelijk om alle voor- en nadelen van een dergelijke oplossing af te wegen. De voordelen omvatten een stabiele groei van de prijs over een lange periode, evenals:

Maar er zijn verschillende nadelen. Tegen de achtergrond van voordelen, ze zijn verloren, maar toch zijn ze de moeite waard overwegen. Allereerst merken we op dat alle bankbiljetten zorgvuldige opslag vereisen. In onze online winkel, worden ze gepresenteerd in speciale capsules die niet kunnen worden geopend als u van plan bent om de munt te verkopen in de toekomst.

Een andere nuance is dat het enkele jaren zal duren om inkomsten te genereren. Dat wil zeggen, deze methode is niet geschikt voor snelle winst. Hieraan kan je toevoegen dat je bij het kopen van bankbiljetten zelf, "van de hand", heel voorzichtig moet zijn om niet in een nep te lopen.

In het algemeen is het beter om transacties te doen via specialisten, bijvoorbeeld via Kalito. Wij verkopen originele bankbiljetten van hoge kwaliteit. Alle aangeboden producten gaan vergezeld van certificaten.

Munten voor buitenlandse investeringen

Hieronder, overwegen populaire buitenlandse investeringen munten. Volgens ervaren beleggers is het de moeite waard om de voorkeur te geven aan de munten van de VS, Canada, Oostenrijk, Australië. Een van de meest voorkomende bankbiljetten van deze landen:

"Ijstijdreuzen"

De release van de serie werd aangekondigd door het Duitse bedrijf Leipzig Precious Metals Processing op de uitgevende instelling van de Republiek Ghana. Het omvatte vier gouden en vier zilveren munten:

De wollige mammoetmunt

"Ice Age Giants. Woolly-mammoet "

Grotbeermunt

"Ijstijdreuzen. "Grotbeer "

Munt Irish Giant eland

"Ijstijdreuzen. Irish Giant Elk "

Sabel-getande kattenmunt

"Ijstijdreuzen. Sabeltandkat "

Goud en zilver van de hoogste steekproef worden gebruikt voor de productie van bankbiljetten. De kwaliteit van het slaan is "bewijs". Aan de voorzijde ziet men het wapen van Ghana: een heraldisch schild ondersteund door twee arenden. Boven het wapen bevindt zich een vijfpuntige ster. Aan de onderkant staat de inscriptie: VRIJHEID EN GERECHTIGHEID, die vertaalt naar "Vrijheid en gerechtigheid".

Onder het wapen staat een regel waaronder de naam van de staat en de nominale waarde van het geldmerk zijn geschreven. Aan de keerzijde vonden dieren die enkele millennia geleden leefden hun plaats. Het kopen van dergelijke bankbiljetten is een kans om een interessante collectie te verzamelen, evenals het verhogen van geld.

Munt Wenen Philharmonicer

"Wenen-Philharmonicer"

Beroemde munt van Oostenrijk. Het werd uitgebracht in 1989. De eerste edelmetalen munt die in euro wordt genomineerd. Het voorste deel toont een groot orgel van de Vienna Philharmonic Concert Hall, daarboven staat een inscriptie - Republik Osterreich, hieronder zijn de sample en het jaar van uitgave, evenals de nominale waarde. Op de keerzijde staan diverse muziekinstrumenten en daarboven staat Wiener Philharmoniker.

Amerikaanse bizonmunt

Buffalo-Amerikaanse bizons

Gouden munt van de VS. Op haar obverse zie je het hoofd van een indiaan, en bovenop - de inscriptie LIBERTY (Vrijheid). Onder hen is het jaar van uitgifte van de kassa. Op de keerzijde staat een inscriptie - Verenigde Staten van Amerika, E Pluribus Unum. Onderaan staat een andere inscriptie In God We Trust, netto goud 0.9999 monsters en gezichtswaarde.

Australië Munten, Maankalender

Australische munten "Maankalender" ("Maan")

Bankbiljetten in vraag onder numismatisten. Vervaardigd sinds 1996. Elk nummer is gewijd aan het Maankalender Symbool van het Jaar. Munten zijn aantrekkelijk vanuit een verzamelbaar oogpunt, evenals het beleggen van geld voor een lange tijd.

En dit zijn niet alle bankbiljetten die de aandacht van beleggers verdienen. U kunt kennis maken met onze aanbiedingen in de catalogus. Daar vindt u herdenkingsmunten en beleggingsmunten.

De beschrijving van elk van hen geeft de kenmerken en kosten. Meer informatie kunt u krijgen van managers via het feedback formulier op onze website.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.