Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,750.65 EUR
Ag
20.91 EUR
Pt
911.26 EUR
Au
1,750.65 EUR
Ag
20.91 EUR
Pt
911.26 EUR

Retouren kopen

U kunt de munt persoonlijk retourneren op ons kantoor in: Štěpánská 615/24, Nové Město, 110 00 Praag, Tsjechië. Je moet bij je documenten hebben die de aankoop van een kassa bevestigen bij Kalita.Gold.

Let op: munten zonder krassen of andere gebreken worden geaccepteerd voor retour. De terugkeer van fondsen is pas mogelijk na onderzoek van het monetaire teken voor authenticiteit en kwaliteit.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.